Ah, kirjotin viimeksi 2 päivää sitten :D

Perjantaina oli viimeinkin ihanaa koulussa (vaikka olikin ruotsia klo 13-15). Mulla oli kavereita ja keskustelin ihmisten kanssa. Ehkä tämä mun ujous liittyy aamuväsymykseen, sillä isä vei sillon perjantaina mut kouluun, ja sain rauhassa jammailla itsekseni. Keskiviikkona (ko se oli?) menin aamulla bussilla n__n hahaa.

Kävin tänään M:n ja I:n kanssa keskustassa (helsingin). I ei oikein meinannut ensin saada rahaa, joten koko reissu oli kaatua, mutta minun ja M:n avustuksella (sekä hänen äitinsä, joka vihdoinkin vastasi puhelimeen..) hän sitten pääsi mukaan :) Bongasin aivan ihanan takin, musta (vähän alle lantion), jossa on skottiruutua hihojensuussa (vai mitä ne on hihojen päässä?) ja reunoissa. Hinta oli 70€, joten pitää pyytää äidiltä :'''D  Ei  se kyllä varmaan suostu, koska mulla on jo samantyylinen takki ilman skottiruutuja.
Näin viime viikolla ihanan laukun, muttei sillon ollut tarpeeksi rahaa mukana, ja tänään niitä laukkuja ei enää ollut. ;__; Päätin sitten ommella samantyylisen itse (ylijäämäkankaasta), ja ostin sitä varten Stockmannilta napin ja hihnaa. Siinä alkuperäisessä laukussa ei ollut nappia, mutten osaa tehdä sellaista kiinnitysmekanismia, mikä siinä kyseisessä laukussa oli.
 Ostin kans punaisen kiiltävän pannan ja sellaisen pienen vihreän pussin, (jollasta tarviin kouluun), johon mahtuu kännykkä, rahat ja avaimet.